Handleiding laten vertalen

Home » Handleiding laten vertalen

Heeft u een handleiding die u wilt laten vertalen? Laat het door DE-office doen! Onze professionele vertalers, beëdigd of regulier, hebben de benodigde ervaring en kennis zodat u uw gebruiksaanwijzing perfect naar elke gewenste taal kunt laten vertalen. We schrijven zelf teksten, verbeteren uw documenten en/of vertalen of hertalen ze. U kunt rekenen op onze ervaring, snelheid en professionaliteit.

Neem nu contact met ons op

Group 245

Vertalingen van begin tot eind door personen

Geen uitbesteding

Altijd geschreven door de moedertaalsprekers

Group 188

Een handleiding duidelijk laten vertalen

Zoekt u een betrouwbare vertaling van uw handleiding in een vreemde taal? U wilt dan deze handleiding zo laten vertalen dat de vertaling uiteraard net zo helder is als het origineel. Bij technische documenten als een gebruiksaanwijzing is nauwkeurigheid van groot belang bij het laten vertalen ervan. Bij elke vertaling selecteren wij altijd een vertaler met grondige kennis van uw vakgebied en/of sector. U kunt er zo vanop aan dat we uw handleiding perfect en net zo duidelijk als het origineel vertalen. Als u een gebruiksaanwijzing wilt laten vertalen, is het belangrijk dat men rekening houdt met het doel van deze tekst; het geven van goede instructies. Onze technische vertalers besteden daarom veel aandacht aan het duidelijk formuleren en de opmaak van het document zodat het overzichtelijk is. U ziet het: u bent bij ons aan het juiste adres als u uw handleiding perfect wilt laten vertalen.

Heeft u interesse?

Heeft u ook een gebruiksaanwijzing die u wilt laten vertalen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +32 14 32 26 70. We staan u graag te woord over alle mogelijkheden. Zo zijn wij ook bereid in geval van hertalen of voor opdrachten met betrekking tot copywriting.

Group 135