DE-office biedt diensten aan die u als onderneming, instelling of particulier helpen beter met uw partners, uw klanten of andere gesprekspartners te communiceren. We schrijven zelf teksten, verbeteren uw documenten en/of vertalen ze.

Een tekst wordt altijd geschreven voor een bepaald doelpubliek. De stijl, de inhoud en de complexiteit moeten zijn afgestemd op het kennisniveau en het referentiekader van de uiteindelijke lezer. Een commerciële website bijvoorbeeld of een toeristische beschrijving heeft een heel andere stijl dan een technische handleiding, die uitsluitend is bedoeld voor een specialist.

In het menu links vindt u een aantal voorbeelden van wat we voor u kunnen doen. Klik op het menu-item en u wordt doorgelinkt naar een omschrijving van de aangeboden dienst.

Voor de opmaak van uw documenten, architectuur, design en uitwerking van uw website en andere DTP-opdrachten werken we samen met gespecialiseerde kantoren. We coördineren deze activiteiten graag voor u of brengen u rechtstreeks in contact met onze partners.

Vraag vrijblijvend een offerte.