Door de Europese CE-wetgeving bent u verplicht om voor uw installaties, machines … gebruiksaanwijzingen en technische handleidingen te maken. Gebruiksaanwijzingen moeten zelfs beschikbaar zijn in de taal van de gebruiker. Als u in België verkoopt, betekent dit in principe dat uw gebruiksaanwijzingen beschikbaar moeten zijn in het Nederlands, Frans en Duits. Uw technische documentatie moet ten minste beschikbaar zijn in het Engels.

Vraag ons informatie over uw wettelijke verplichtingen in verband met het beschikbaar stellen van technische documentatie en gebruikersdocumentatie.

In overleg met uw diensten schrijft DE-office uw handleidingen of passen we handleidingen van fabrikanten aan. We zorgen ervoor dat uw handleidingen en technische documentatie voor 100 % in overeenstemming zijn met de EG-richtlijnen.

U kunt bij DE-office terecht om volledig nieuwe lastenboeken, handleidingen, technische fiches, MSDS-fiches … te laten schrijven. We hebben ook ervaring met het schrijven van veiligheidshandboeken en veiligheidsinstructies (voor onder meer VCA), van kwaliteitshandboeken (voor ISO en HACCP) of werkinstructies en procedures voor uw ERP-systeem (SAP).

Vraag vrijblijvend een offerte.